*U kunt van dit nummer geen gebruik maken*
Voor iedereen die dochterlief probeert te bereiken op haar mobiele nummer heeft pech! Het nummer is afgesloten.
Bijna een jaar geleden kreeg dochterlief na veel zeuren van haar vader een nieuwe GSM met abonnement. Eerlijk gezegd zag ik al aankomen dat een 11 jarige met een abonnement geen goed idee is dus de vraag of het abonnement op mijn naam moest, werd snel van tafel geveegd. De jarenlange ervaring heeft mij wijs gemaakt om daar geen tweede keer in te trappen.

Het contact verwaterde snel met haar vader, ondanks de nieuwe telefoon waar dochterlief enthousiast gebruik van maakte. Aangezien ik al drukte genoeg heb in mijn leven, bemoeide ik mij niet met haar belgedrag, met als gevolg dat er vorige week een brief van Vodafone gericht aan de heer A.K op mijn deurmat viel.
Boosheid en gelatenheid mengde zich tot een vervelende cocktail die eruit kwam als een niet te herhalen tirade. Boosheid naar Vodafone toe omdat ze de incasso naar mij durven te sturen want volgens de gerechtelijke stukken ben ik al 7 jaar gescheiden. Boosheid naar de heer A.K omdat hij opnieuw zijn ware gezicht laat zien maar dit keer ook naar zijn ozo onschuldige kinderen. (mama, waarom doet papa dat nou?) en gelatenheid omdat ik dit al een jaar geleden heb voorspeld. Hij betaalt niet en de telefoon wordt afgesloten. Naar de kinderen toe probeer ik er nog een draai aan te geven in zijn voordeel maar ze zijn geen kleine kinderen meer en ik heb er de energie niet meer voor.

En zo gebeurde het, dat de telefoon werd afgesloten. Mamazal het wel weer oplossen door een pre-paidkaartje te zoeken.
Wanneer ik terloops vraag of ze binnenkort nog naar de verjaardag willen van hun vader, roepen ze in koor NEE, echt niet!! De boodschap is duidelijk…..

Loading