Al van kleins af aan word ik aangetrokken door de schoonheid van edelstenen. Niet alleen de bergkristal maar ook zoveel andere mooie stenen zoals de celestien, amethist of citrien.  Ik was en ben een echte stenensleper maar deed er verder niet veel mee omdat mijn vak nu eenmaal grafisch is. Tot ik van de zomer genoeg had van het wakker liggen snachts. Ik besloot de bergkristal en de amethist bij mijn bed te leggen. Een wonder geschiedde. Ik sliep zowaar de hele nacht! Dat was in geen jaren voorgekomen.

Daarom besloot ik dat ik er nog meer van wilde weten en ik meldde me aan bij een thuiscursus edelsteentherapeut. Nu verslind ik maandelijks de informatie die ik per post krijg. De leggingen oefen ik op mijzelf of op de kinderen die het allemaal reuze interessant vinden. Elk vriendje wat komt spelen moet de collectie stenen zien die ik door de jaren heen verzameld heb. Daarbij gelijk vertellend wat de werking is van elke steen. Het interesseert ze oprecht.

Ja ik heb het druk met het familieleven, werk en nu ook nog de opleiding tot edelsteentherapeut. Maar ik vind het leuk en door elke dag een kopje kristalwater te drinken behoud ik mijn energie om de dingen te doen die ik leuk vind!

Loading