De droom om ooit illustrator en auteur te worden gaat heel ver terug naar de vorige eeuw. Van elke vakantie moest een verslag gemaakt worden, inclusief illustraties en bewijzen. Overal waar ik kwam, had ik altijd een potloodje in mijn zak, papier vond ik wel ter plekke. Soms was dat een broodzak, andere keren was dat het gevouwen A4tje in de kerk waar de dienst in stond beschreven (tot grote ergernis van mijn moeder)

De droom raakte wat in de vergetelheid toen het leven tussendoor kwam. Maar het vuurtje is altijd blijven branden dus toen ik in 2015 voor de eerste keer naar Australie reisde en daar opnieuw een verhaal omhoog borrelde vanuit de donkere bochten van mijn brein. Het was mijn oom die mij op dat moment het duwtje gaf om er wat mee te doen. Charly gaat op reis was geboren.

Het was zo ontzettend leuk om mijn boek te schrijven en te illustreren dat ik doorging met het tweede boek, Ralfje het slapeloze kalfje. Daarna kwam dan ook Pups de Rups en het geheim van de magische toverboon. Onder tussen ben ik met een vierde boek begonnen want de donkere bochten van mijn brein zijn onuitputtelijk. Nieuwe idee├źn blijven opborrelen.

Voor nu wil ik jullie, mijn trouwe lezers, vragen te stemmen op mijn boek Pups the Rups en het geheim van de magische toverboon. Zowel voor het beste kinderboek als de beste cover. Jullie krijgen daar niet alleen mijn eeuwige dankbaarheid voor terug maar ook heel veel nieuwe boeken en verhalen. Hoe geweldig ik het ook vind om nieuwe boeken te schrijven en te illustreren, het geweldig zijn als ik de stempel ‘Award winning auteur’ op mijn boeken kan plakken. Mijn jaar, nee mijn eeuw kan dan niet meer stuk!

Dus stem, deel, vraag je netwerk ook te stemmen en ik ben je eeuwig dankbaar en daar voorbij!
https://theindieawards.nl/stem/

Loading