De Spinselblog is ooit ontstaan uit een situatie waarin ik werd gedwongen mijn mond te houden maar dat overduidelijk niet kon. Eens een flapuit, altijd een flapuit. Menig lezer heeft, waarschijnlijk grinnikend, achter z’n scherm de avonturen van deze alleenstaande moeder mee zitten lezen alsof ze er zelf bij waren. De chaos, de frustratie maar ook de emotie. Alles kwam voorbij.

Nu de kinderen officieel geen kinderen meer zijn maar volwassenen, wordt er van mij verwacht dat ik hun privacy niet meer schend, wat een beetje jammer is want er valt nog steeds té veel te beleven in dit dagelijks chaotische huishouden. Waarschijnlijk valt er zodra de kleinkinderen in aantocht zijn weer heel wat te schrijven. Voor ieder die dat op dit moment wekelijks aan mij moet vragen, nee er zijn nog geen plannen voor kleinkinderen! Maar in de tussentijd krijgt de Spinselblog er wel een kindje bij, namelijk de Spinselshop.

Het zal misschien een no-brainer zijn dat ook DTP-hulp.nl nieuwe uitdagingen aangaat om het Corona-tijdperk te overleven. Nu ik naast grafisch vormgever en webdesigner ook auteur en illustrator ben, krijg ik steeds vaker de vraag waar mijn artwork, boeken en kaarten te koop zijn. Steeds lastiger was het uit te leggen hoe, wat en waar. Dus daar was ineens het nieuwe kindje de Spinselshop De shop staat nog een beetje in de kinderschoentjes maar gaat de komende tijd steeds groter groeien met bijzonder artwork en producten.

Wil je eens iets anders aan de muur dan de standaard Ikea of Action-buddha die je in elk huis tegen komt? Neem dan eens een kijkje in de Spinselshop, bestel iets leuks en laat me weten wat je er van vindt.

Zoals we hier dagelijks roepen: help een artiest de winter door!

Loading