Elke avond na het eten kijken we nog even het zes uur nieuws of er nog wat spannends is gebeurd in de wereld. In de laatste seconden voordat het nieuws begint, zien we elke avond hetzelfde bericht: “De klok* wordt mede mogelijk gemaakt door…” en dan de naam van een bedrijf. Oke, ik geef het toe, af en toe ben ik ook echt een saaie en neurotische moeder met vaste uitspraken en gewoontes. Elke avond roep ik dan ook enthousiast: “De klok wordt mede mogelijk gemaakt door…..DTP-hulp.nl…..geeft vorm aan uw stijl”
Ook als de keukenklok weer nieuwe batterijen nodig heeft, roep ik natuurlijk enthousiast: “jongens, de klok is weer mede mogelijk gemaakt door DTP-hulp.nl!”

Opnieuw zitten dochterlief en ik klaar voor het nieuws. De klok wordt weer mede mogelijk gemaakt door DTP-hulp.nl en ineens kijkt dochterlief me aan. “Ik ga er echt voor zorgen dat ze dat een keer gaan zeggen, mam, en dan zal je nog raar op kijken!” Uhm ja, want dat zijn toch wel hele dure zendtijdminuten dus de kans dat zoiets zal gebeuren is toch wel nihil of wel gewoon zero! Ze haalt haar schouders op. “Ik vind wel een manier, let maar op en dan ga je het nooit meer zeggen.”

Gek genoeg geloof ik haar nog ook. Dochterlief vindt altijd wel een manier, al moet ze heel Hilversum en het Gooi erbij halen. Het nieuws is ondertussen begonnen. Morgen wordt in dit huis de klok gewoon weer mede mogelijk gemaakt door DTP-hulp.nl want soms mogen moeders gewoon saai en neurotisch zijn met vaste opmerkingen en saaie gewoontes.

 

* De sponsoring van de RTL Klok voor gedurende een maand met exposure op TV en TEXT kost gemiddeld (afhankelijk van in welke maand de sponsoring betreft) tussen de 120.000,– enĀ  200.000,– euro

Loading